PrimerAlpha.MY

Ini ikhtiar yang dicari selama ini untuk …

Tiba Masa Untuk Lawan Balik Masalah Gastrik Gerd & Anxiety

Mudah, Senang Dan Pantas dengan 1 Sachet Primer Alpha

N

Tiada lagi masalah badan berangin, sakit belakang, panas di dada, pedih uluhati

N

Tiada lagi masalah perut kembung, sakit mencucuk, sebu

N

Tiada lagi mual-mual, rasa masam di tekak setiap pagi

N

Tiada lagi menanggung beban sakit  bertahun-tahun

Primer Alpha Set Trial (1 unit, Rawatan 15 Hari)
RM139 Sahaja, Pos Percuma

Dari meja Dr. Wan dan Dr. Mie.

Founder Klinik PrimerCherang

Dalam masa beberapa minit, anda akan ketahui kaedah paling berkesan yang tidak terdapat di mana-mana klinik mahupun hospital berdekatan anda.

Kami jemput anda untuk baca setiap perkataan dalam artikel ini sehingga ke penghujung.

Sebelum kami dedahkan Cara Nak Hilangkan Gastrik Dengan Pantas,… 

Tolong Tonton Video Sampai Habis

Jika Anda Nak Tahu Ikhtiar Kepada Masalah Gastrik Dan GERD

“Ucapkan selamat tinggal kepada Gastrik, GERD dan Anxiety “

Primer Alpha Set Trial (1 unit, Rawatan 15 Hari)
RM139 Sahaja, Pos Percuma

Adakah Anda Seringkali Dibelenggu Masalah Berikut?

Jika anda jawab YA kepada simptom-simptom diatas, bermakna anda sedang berhadapan dengan GASTRIK. Ia akan memberi kesan mendalam bukan sahaja kepada perut dan usus anda, malah mental dan jiwa. Bukan itu sahaja, anda berkemungkinan untuk mengidap Gastroesophageal reflux disease atau GERD.

Video Pakar Menerangkan Bagaimana Gastrik GERD Terjadi!

Kenapa Anda Seringkali Diserang Gastrik & Gerd!

Jika Tidak Diatasi Dengan Segera, Anda Berisiko Terkena Kanser!

*sumber https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2952980/

Apabila gaya hidup, pemakanan, pengawalan stress tidak dijaga dengan baik, dinding perut akan menipis akibat terhakis dari asid berlebihan. Bakteria H. pyolori berpotensi menjangkit.

H. pylori boleh menyebabkan kerengsaan berpanjangan, bengkak dan sakit pada perut (dikenali sebagai ‘gastrit atropik kronik yang teruk).

Menurut kajian yang dilakukan oleh ahli sains (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2952980/), Jangkitan H. pylori  boleh menyebabkan keradangan kronik dan dengan ketara meningkatkan risiko mendapat penyakit ulser duodenal dan gastrik serta kanser gastrik.

Prebiotik dan Probiotik adalah antara dua bahan yang dapat membantu mencegah jangkitan bakteria Jahat ini.

 

 

“Tolong! Saya Tak Mampu Lagi Tanggung Gastrik GERD Anxiety!…”

Kami berdua dah berhadapan ribuan pesakit gastrik. Beginilah keadaan pesakit Gastrik & GERD. Mereka mengadu dengan kami.

Setiap hari tanggung sakit perut, kembung, dada terasa panas, sakit badan, sakit kepala. Sampai ganggu nak tidur malam. Siangnya pula rasa nak marah dan rasa tertekan.

Nak buat kerja mudah pun terasa payah. Cuti, emergency leave  habis begitu sahaja. Terpaksa guna untuk ke klinik atau hospital.

Adakah anda begitu juga?

 

Lagi-lagi Emosi terganggu setiap kali terasa Gastrik & GERD nak datang menyerang. Lebih perit lagi, hati sentiasa rasa tak tenang, macam sesuatu bencana besar akan menimpa.

Sampai bila nak tanggung? Takkan tunggu terlantar di katil hospital baru nak bertindak?

Kami tahu apa yang anda lalui. Sebab kami pernah berada dalam situasi anda. Sedangkan Dr. Rahimie sendiri pernah mengidap masalah gastrik yang kronik.

Tugas seorang yang bekerjaya sangat padat. Adakalanya sangat sibuk sehingga tak sempat nak isi perut yang kosong. Bila dah terkena gastrik, badan rebah menahan kesakitan.

Bermula dari situ, kami berusaha mencari kaedah perawatan terbaik supaya dapat membantu mereka yang mempunyai masalah Gastrik GERD.

Sebab itulah kami berjaya fomulasikan satu minuman supplement untuk mengatasi masalah Gastrik dan GERD. Ia dapat membantu:

N
Mengurangkan pengeluaran gastrin* dan asid gastrik yang terlalu aktif ke tahap yang ideal
N
Menyasarkan bakteria H. pylori, penyebab utama ulser gastrik
N
Menyokong kesihatan Gastrousus yang baik
N
Membantu memisahkan pergantungan pada ubat gastrik

Memperkenalkan
PRIMER ALPHA YOGURT PREMIX DRINK

*Setiap individu mempunyai kesan berbeza mengikut tahap kesihatan masing-masing.

Minuman Pracampur Yogurt PRIMER ALPHA membantu untuk mengurangkan simptom-simptom penyakit gastrik dan membaik pulih kesihatan keseluruhan usus. Ianya dirumus khas dengan serbuk yogurt yang premium dan campuran beri yang sedap sesuai untuk diambil setiap hari.

Minuman ini juga mengandungi prebiotik yang diperam oleh microflora didalam usus besar dan menjadi serat makanan yang terbukti berkesan untuk fisiologi manusia. Probiotik menyumbang kepada pengawalan sistem pencernaan dan menambah baik fungsi mikrobiota didalam usus. Spirulina dan mandu pula adalah superfood semulajadi yang membantu memulihkan lapisan perut dan seterusnya melegakan gastrik.

Yogurt rasa dengan perisa mixberry ini sangat sedap diminum. Cara pengambilannya pun sangat mudah. Hanya 1 sachet sehari setiap pagi atau sebelum tidur atau bila-bila sahaja diperlukan.

Selain mengatasi masalah Gastrik dan GERD, Primer Alpha juga memberikan kebaikan berikut kepada kualiti kehidupan anda:

N

Meningkatkan prestasi kerja dan produktiviti dimana-mana anda berada

N

Membantu masalah Sistem Penghadaman Dan Sistem Pencernaan

N

Anda akan rasa lebih bermotivasi, bersemangat dan bertenaga

N

Fikiran anda lebih tenang dan tidak lagi bimbang dengan keadaan diri

N

Lebih cergas dan sihat 

Primer Alpha Set Trial (1 unit, Rawatan 15 Hari)
RM139 Sahaja, Pos Percuma

“Bagaimana Primer Alpha Dapat Membantu Saya?… “

“Bayangkan” Apa Yang Anda Boleh Capai Bila Tak Ada Gastrik Dan GERD.

Anda akan bangun dari tidur yang lena, segar, dan penuh semangat! Tidur anda akan lebih berkualiti

Kehidupan anda akan lebih tenang dan bahagia kerana tak lagi perlu fikirkan kesakitan dari serangan gastrik GERD mahupun Anxiety

Anda boleh Skip makan untuk buat kerja, tanpa perlu risau perut kosong atau masuk angin.

  • Kehidupan anda akan lebih tenang dan bahagia kerana tak lagi perlu fikirkan kesakitan dari serangan gastrik
  • Meninggalkan segala kerisauan dan ketakutan komplikasi
  • Tidur anda akan lebih sempurna. 
  • Anda akan bangun dari tidur yang lena, segar, dan penuh semangat!
  • Anda dah boleh makan dengan penuh semangat dan tak perlu risau makanan yang trigger gastrik
  • Anda dah boleh Makan makanan pedas dan berminyak tanpa perlu fikir apa-apa risiko kepada perut atau kesannya sepanjang hari.
  • Anda boleh Skip makan untuk buat kerja, tanpa perlu risau perut kosong atau masuk angin.
  • Semasa traveling, dapat memandu tanpa perlu singgah mana-mana tempat RNR semata-mata nak isi perut, takut terkena gastrik.
  • Anda dapat menjimatkan wang dan masa terhadap pembelian cecair dan kapsul di kaunter
  • Dan bayangkan perkara-perkara yang sebelum ini terganggu oleh Gastrik Dan Gerd, anda dah boleh buat tanpa halangan.

 

Jika anda mahukan kehidupan seperti dinyatakan diatas, selesa dan tenang tanpa gangguan Gastrik dan Gerd, ini yang anda perlukan. Tekan butang dibawah untuk dapatkan sekarang!

Primer Alpha Set Trial (1 unit, Rawatan 15 Hari)
RM139 Sahaja, Pos Percuma

Siapa Kami Untuk Bantu Anda 

Kami berdua merupakan pemilik rangkaian klinik Primer Cherang di seluruh Malaysia. Kami telah melibatkan diri dalam bidang kesihatan dan perubatan sejak 2013. Sehingga kini, kami telah membantu lebih 200,000 orang pesakit yang mengalami pelbagai jenis masalah kesihatan termasuklah masalah gastrik yang serius.

Dr. Mohd Rahimie Bin Sayutti adalah graduan lulusan MD daripada UNIVERSITAS UDAYANA BALI, Indonesia dan mendapat pengiktirafan daripada Kerajaan Malayia dan berdaftar sebagai Pengamal Perubatan Malaysia mulai daripada tahun 2008.

Dr. Mohd Safwan Bin Saifudin merupakan graduan lulusan MBBS daripada ROYAL COLLEGE OF SURGEON IN IRELAND dan mendapat pengiktirafan daripada Kerajaan Malaysia dan berdaftar sebagai Pengamal Perubatan Malaysia mulai daripada tahun 2011.

Hasil formulasi, kajian dan kawal selia yang ketat dari kami berdua, maka kami berjaya menghasilkan satu supplement dalam bentuk minuman pracampur.

Primer Alpha Set Trial (1 unit, Rawatan 15 Hari)
RM139 Sahaja, Pos Percuma

7 Bahan Premium Yang Menjadikan Produk Ini Sangat Hebat

Kami memastikan bahan yang digunakan adalah bahan premium yang berkualiti tinggi. Supaya kesannya adalah 2 kali lebih pantas berbanding produk lain di pasaran. Anda boleh lihat kesannya sepantas 24jam selepas sachet pertama.

PREBIOTIC & PROBIOTIC

Kajian menunjukkan prebiotic dan probiotic membantu melawaskan sistem penghadaman dengan bakteria baik. Ia juga mampu mengatasi jangkitan Bacteria H. Pyolori yang boleh menyebabkan ulser pada dinding perut dan usus.

YOGURT

Yogurt, mengandungi formulasi khas utk neutralkan asid didalam badan. Ia mengandungi protien dan ia melegakan ketidakselesaan perut.

MADU

Madu, selain memberikan tenaga tambahan, madu mempunyai sifat antibacteria dan pH balance yang unik. Ia membantu menyembuhkan luka yang disebabkan asid dalam perut.

SPIRULINA

Spirulina Supplement yang baik, khasiat tinggi, memberi tenaga tambahan tanpa menambahkan nilai kalori dalam badan. Tidak tambah berat badan. Anti oksiden membantu fungsi-fungsi khas dalam badan.

SERAT

Serat, salah satu komponen dalam makanan yang membantu melancarkan system pencernaan, melembutkan najis, mengelakkan gastrik. Ia juga boleh membantu pesakit yang sedang berpuasa. GI index rendah untuk menahan dari lapar dalam kadaran masa yang lebih panjang

MIX BERRIES

Mix Berries, selain berkhasiat, kaya neutrien dan fiber serta bersifat antioksida, ia mampu mengurangkan kolesterol. Pada masa yang sama memberikan rasa yang sedap berbanding dengan antacid yang tidak palatable.

Bukan Itu Sahaja! Bonus Menarik Menanti Anda!

BONUS

Akses Group Khas FB Dan Konsultasi Kesihatan Bersama Kami, Dr.Safwan dan Dr.Rahimie

(Bernilai RM597)

Pembelian PRIMER ALPHA membolehkan anda mendapatkan akses terus ke GROUP CONSULTATION.

Kami tahu, ramai tidak faham penyakit anda. Apabila anda meluahkan, mereka berkata “semua elok-elok sahaja”. Seolah-olah tiada orang yang memahami. Sedangkan diri kita hampir setiap hari murung memikirkan keadaan sekarang.

Tidak mengapa, jangan risau, kami faham masalah anda. Jadi kami wujudkan satu platform untuk semua sama-sama kita berkomunikasi. Dalam group tersebut, anda boleh:

 

N

Bertanya mengenai LIFESTYLE yang sesuai dengan diri anda

N

Bertanya mengenai LIFESTYLE yang harus diamalkan

N

Mendapat maklum balas direct mengenai situasi tahap gastrik anda

N

Mendengar nasihat yang terkini mengenai gastrik dan GERD

N

Komunikasi dua hala yang jelas diantara Doktor dan pengguna PRIMER ALPHA

N

Berbingcang sesama pengguna mengenai masalah gastrik yang mengganggu kehidupan seharian.

Lihat Gambar Dibawah, Antara Soalan-soalan Yang Ditanya dan Dijawab Didalam Group Khas Pembeli Primer Alpha.

Primer Alpha Set Trial (1 unit, Rawatan 15 Hari)
RM139 Sahaja, Pos Percuma

Apa Kata Mereka Tentang Primer Alpha 

“Pahit Di Tekak Sudah Berkurangan”

Verified Buyer

“Perut Semakin Baik”

Verified Buyer

“Panas Rasa Terbakar Di Dada Dah Berkurang”

Verified Buyer

Soalan Kerap Ditanya

Q: Ibu mengandung boleh ambil ke Primer Alpha ni?

Ibu mengandung boleh mengamalkan Primer Alpha. Tambahan, ia dapat membantu tumbesaran bayi dalam kandungan

Q: Orang kencing manis boleh amalkan ke?

Boleh amalkan tiada masalah

Q: Orang ada masalah buah pinggang boleh ambil ke?

Boleh, probiotic membantu mempercepatkan penyembuhan dengan meningkatkan sistem imun

Q: Orang yang lactose intolerant boleh ke minum yogurt?

Walaupun yogurt adalah bi-produk susu, tetapi lebih mudah hadam berbanding susu oleh mereka yang lactose intolerant.

Q: Orang yang ada kencing manis amalkan Primer Alpha ni?

Ya boleh. Tak ada masalah

Q: Adakah sesuai diminum oleh kanak-kanak?

Primer Alpha sesuai untuk diamalkan untuk semua lapisan umur. Kanak-kanak selalunya suka makan yogurt yang ada perisa mix berry ni

Q: Jika ada masalah tekanan darah rendah, boleh ke minum?

Jika anda mempunyai masalah tekanan darah rendah, anda tidak digalakkan untuk mengambil Primer Alpha kerana Primer Alpha mengandungi Probiotik yang mempunyai potensi untuk merendahkan tekanan darah

Q: Jika saya mengamalkan Primer Alpha ni dan mengalami kesan negatif apa yang perlu saya buat?

Berhenti sekiranya mengalami simptom alergik. Sekiranya mengalami ketidakselesaan perut boleh ambil seperti biasa kerana akan hilang selepas beberapa hari.

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. .

*DISCLAIMER :

“Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site primeralpha.my is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners”

This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

PrimerAlpha.MY

© HAK CIPTA TERPELIHARA 2022. Azurammel Jaring Niaga (003066773-T) | Privacy Policy | Terms & Conditions